InBed Sweden kvalitet

Vi har högra krav på våra sängars kvalitet och därför låter vi tillverka dem i egen fabrik av våra egna skickliga hantverkare. På så sätt kan vi garantera att varenda del är ihopsatt med nogrann omsorg av finaste råvaror och material från noga utvalda leverantörer som kan förse oss med det bästa på marknaden.

Hållbarhet

Hållbarhet är en självklarhet när vi pratar om kvalitet. Sängarna måste klara den användning de utsätts för varje dygn år ut och år in utan att tappa form, funktion elller känsla. Vi anstränger oss för att ständigt utveckla nya metoder, förfina tekniker och ytterligare utöka den redan mycket långa hållbarheten våra sängar lever upp till idag.

Med en speciell teknik har vi fått fram marknadens mest stabila sängramar och ribbor. Denna gör det möjligt för oss att ge en garanti på 25 år mot rambrott. Vi använder också en metod som låter oss förstärka madrassernas hörn mot sättningar och sluttningar i sängkanten. Med förstärkta hörnfjädrar och en stadig ram bibehåller sängen sin spänst och form.

InBed Sweden kvalitetsutveckling

Vi fortsätter ständigt söka av marknaden på de bästa leverantörerna med de bästa produkterna samtidigt som vi för en egen teknikutveckling i fabrikenen i Köping. Med engagemang och höga krav har vi tagit fram sängar som håller en mycket hög kvalitet och som kan ge våra kunder deras välförtjänta vila i många år framöver.

Ficka inaktivSängmodeller

Model No.1
Model No.2
Model No.3
Model No.4
Model No.5
Model No.6
Model No.7
Nightvision
Classic Oxford


Integritetspolicy
Cookies

Web: NyWeb
Produkter

Bäddmadrasser
Bäddmadrasskydd
Kuddar
Sängar
Sängben
Sängbord
Sänggavlar
Sänglådor
Täcken
Inbed bricka
 
  InBed Sweden

  Nibbleplan 5
  734 32 Hallstahammar
  021-475 16 65
  072-2517959

 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Copyright 2021 InBed Sweden