Material

Vi har arbetat hårt för att ta fram sängar med de bästa material vi kan hitta på marknaden. Vi har valt de som vi vet har riktigt hög kvalitet och håller i många år. Vi har också valt de material som är bra för vår kropp och hälsa. Vi har naturligtvis tagit hänsyn till miljön och använder återvinningsbara produkter.

Närproducerat

I den mån som är möjlig försöker vi använda närpoducerade material. Exempelvis så planteras, skövlas och tillverkas våra träramar som vi använder i våra sängbottnar 2 mil ifrån vår sängfabrik. Vi har bra och nära kontakt med bönderna och arbetarna som sågar och hyvlar till våra stabila träramar.

Tillverkning under samma tak

Vi syr, bygger, klär och spikar våra möbler under samma tak. Hela tillverkningsproceduren av ihopsättningen av sängen och dess tillbehör sker under samma tak i vår sängfabrik, vilket vi i princip är unika på i Sverige. Sömnaden brukar vanligtvis ske på annan ort.

Vi tror på en nära kontakt med alla medarbetare och på så vis har vi kontroll på hela tillverkningskedjan och kan i slutändan leverera en högkvalitativ produkt till slutkund.

Ficka inaktivSängmodeller

Model No.1
Model No.2
Model No.3
Model No.4
Model No.5
Model No.6
Model No.7
Nightvision
Classic Oxford


Integritetspolicy
Cookies

Web: NyWeb
Produkter

Bäddmadrasser
Bäddmadrasskydd
Kuddar
Sängar
Sängben
Sängbord
Sänggavlar
Sänglådor
Täcken
Inbed bricka
 
  InBed Sweden

  Nibbleplan 5
  734 32 Hallstahammar
  021-475 16 65
  072-2517959

 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Copyright 2021 InBed Sweden