Vad är pocketsystem  

Pocketsystem är uppbyggt av resårer, kallas också pocketkärnor eller fjädrar, som var och en är inpackad i en påse av slitstarkt bomullstyg. Dessa kallas pocket. Genom att sätta samman flera pockets bildas en resårkärna som kallas pocketsystem. Med ett pocketsystem ges resåren möjlighet att arbeta individuellt så att fjädringen kan forma sig helt efter kroppens former och olika sovställningar.

InBed Sweden använder ett unikt värmebehandlat pocketsystem. Denna teknologi eliminerar risken för sättningar i resårkärnan och ger en produkt med mycket lång livslängd och är en av anledningarna till att vi kan erbjuda våra kunder 25 års garanti på våra sängar.

Hemligheten bakom sängarnas stabilitet

I de flesta av våra sängar använder vi tunna stålramar och stålfjäderförstärkning där det behövs på sidorna av sängen samt förstärkta hörnfjädrar. Dessa gör så att våra ståtliga och höga sängar blir väldigt stabila även i hörnen på sängen. Du kan i lugn och ro sitta på hörnen utan att sjunka ner. Dessa stålförstärkningar är inget som känns eller märks av för de är inbäddade och gömda i mjukmaterial.

Noga utvalt av InBed Sweden

Fjädringen är sängens viktigaste del och på InBed Sweden har vi lagt stor omsorg på att välja det bästa pocketsystemet. I botten på alla våra sängar använder vi ett pocketsystem byggt av 6-varvspocket, en pocket som ger bra följsamhet och lång livslängd. Tjockleken på fjädrarna i pocketsystemet är det som styr fastheten på sängen och varierar därför i de olika nivåerna mjuk, medium eller fast. Alla pocketsystem i sängarna är inbäddade i microfeltfiber som verkar ljudisolerande vilket gör sängen tyst och skön.

Ficka inaktivSängmodeller

Model No.1
Model No.2
Model No.3
Model No.4
Model No.5
Model No.6
Model No.7
Nightvision
Classic Oxford


Integritetspolicy
Cookies

Web: NyWeb
Produkter

Bäddmadrasser
Bäddmadrasskydd
Kuddar
Sängar
Sängben
Sängbord
Sänggavlar
Sänglådor
Täcken
Inbed bricka
 
  InBed Sweden

  Nibbleplan 5
  734 32 Hallstahammar
  021-475 16 65
  072-2517959

 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Copyright 2021 InBed Sweden