Leveransvillkor & Frakt

InBed Sweden erbjuder alltid fri frakt till våra kunder på alla våra produkter.

InBed Sweden erbjuder även möjlighet att välja till inbärning till ett förmånligt pris på sängbeställningar.

Mindre produkter så som kuddar, täcken, sängkläder och liknande som finns på lager, levereras via postombud normalt inom 1-4 arbetsdagar i Sverige. För denna typ av leveranser samarbetar vi med Posten och Schenker. InBed Sweden försöker alltid se till att du ska få dina produkter så snabbt som möjligt.

Större produkter såsom sängar, bäddmadrasser och sänggavlar levereras med olika leveranstider beroende på vilket varumärke produkten har. Leveranstiden varierar från 8 dagar upp till 4 veckor. Denna information finns tydligt specificerad på varje produkt. Vid leverans kan inbärning väljas som tillägg för alla kunder i hela landet.

Vid hemleveranser ansvarar du som kund för att finnas tillgänglig på den angivna adressen för mottagande av gods vid tidpunkten som överenskommits med speditören. Om du uteblir vid denna adress och tidpunkt äger InBed Sweden rätten att ta ut en avgift på 500 kronor för varje ny utkörning av godset.

Viktigt: Kontrollera alltid dina varor vid leverans, innan du kvitterar ut dem, så att de är hela och att det inte finns några synliga skador på emballaget. Vid eventuella skador/defekter så meddela genast detta till fraktbolaget och även direkt till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">

Vid eventuell försening av leverans så har du som kund alltid rätt att häva köpet utan kostnad. Vi kontaktar även alltid dig som kund vid eventuella förseningar.
InBed Sweden har förmånen att samarbetar med erfarna fraktbolag som DHL, Bring Express, Posten, Schenker och LGT.

 

Ficka inaktivSängmodeller

Model No.1
Model No.2
Model No.3
Model No.4
Model No.5
Model No.6
Model No.7
Nightvision
Classic Oxford


Integritetspolicy
Cookies

Web: NyWeb
Produkter

Bäddmadrasser
Bäddmadrasskydd
Kuddar
Sängar
Sängben
Sängbord
Sänggavlar
Sänglådor
Täcken
Inbed bricka
 
  InBed Sweden

  Nibbleplan 5
  734 32 Hallstahammar
  021-475 16 65
  072-2517959

 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Copyright 2021 InBed Sweden