ställbarsängStällbara sängar

En säng med valfri liggkomfort. En ställbar säng kan höjas och sänkas i både huvud- och fotände, allt efter ditt behov och smak. Du som tillbringar mycket tid i sängen har stor nytta av den ställbara sängens funktioner och egenskaper. Oavsett om du har medicinska eller andra skäl.  Snarkningar kan dämpas av att man höjer upp huvudänden en aning under natten. Ställbara sängar kan även underlätta när du ska kliva ur sängen då du med sängens hissfunktion i huvudänden kan få hjälp att komma upp i sittande ställning innan du ska kliva ur sängen. De ställbara sängarna styrs av en fjärrkontroll, oftast trådbundna men även trådlösa dosor finns. De dyrare varianterna brukar även ha inbyggd massage eller belysning.

Vi rekomenderar en latex eller polyet bäddmadrass till de ställbara sängarna. Sängbenen väljs efter behov, låga sängben är vanligast men om man vill ha en högre säng väljer man bara till ett par högre sängben. Ställdonssystemet (motorn) sitter monterad längst ner i ramunderdelen. Vi rekommenderar att fästa sänggaveln i underdelen för att inte huvudgaveln ska tippa framåt vid justering av sängen.

Perfekt säng om du ofta tittar på tv i sovrummet. En ställbar säng brukar finnas i upp till 120 cm bredd. Om ni önskar en dubbelsäng så köps två 80 eller 90 cm sängar och ställs bredvid varandra.

 

Ficka inaktivSängmodeller

Model No.1
Model No.2
Model No.3
Model No.4
Model No.5
Model No.6
Model No.7
Nightvision
Classic Oxford


Integritetspolicy
Cookies

Web: NyWeb
Produkter

Bäddmadrasser
Bäddmadrasskydd
Kuddar
Sängar
Sängben
Sängbord
Sänggavlar
Sänglådor
Täcken
Inbed bricka
 
  InBed Sweden

  Nibbleplan 5
  734 32 Hallstahammar
  021-475 16 65
  072-2517959

 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Copyright 2021 InBed Sweden