Model5

Model No.5

Model No.5 är en handtillverkad kontinentalsäng och vår mest exklusiva modell i mycket hög kvalitet. Sängen är uppbyggd av tre madrasser och är trippelfjädrande vilket betyder att den är uppbyggd med tre olika pocketsystem för total följsamhet och hållbarhet. I Model No.5 har vi inte sparat på något och använt extra höga fjädrar för maximal komfort och känsla av lyx. 

Den understa delen av sängen består av en stabil ram i svenskt trä. I bottendelen ligger två samverkande pocketsystem vilket ger sängen en följsam och tryckavlastande grund. På den vilar mellandelen som innehåller naturlatex och microfeltfiber som är skiktbäddat runt ett pocketsystem. Denna avancerade teknik gör sängen otroligt följsam, hållbar och kräver inget lim i sängen. Pocketsystemet i mellandelen är tillverkat med flexi-zone tekniken som med sin speciella förmåga att forma sig efter kroppen ger maximal följsamhet som reducerar tryckpunkterna och gynnar kroppens blodcirkulation. Båda pocketsystemen i underdelen och mellandelen är omsorgsfullt inbäddade i microfeltfiber som med sin goda återhämtningsförmåga och ventilationsegenskaper bidrar till att göra Model No.5 till en tyst kvalitativ och otroligt skön säng med fantastisk sovkomfort.

Det här är en mycket tålig säng som innehåller den främsta tekniken för att sängen ska bibehålla form och funktion under hela sin livslängd. De värmebehandlade pocketsystemen eliminerar risken för sättningar i resårkärnan och ger en produkt med lång livslängd. Varje del i sängen är utvald och tillverkad med stor omsorg. Med förstärkta hörnfjädrar som håller upp och stabiliserar kanterna tillsammans med en förstärkt stålram är sängen mycket stabil och hållbar.


Bäddmadrass

Till Model No.5 rekommenderar vi Deluxe bäddmadrass för bästa sovkomfort.

 

Bddmadrass DeluxDeluxe bäddmadrass

Deluxe bäddmadrass är tryckavlastande och har en otrolig följsamhet mot kroppen som kommer av en unikt framtagen design med en kärna av stretchpocket. Bäddmadrassen leder bort överskottvärme och håller sängen sval och skön genom hela natten samtidigt som den hämmar tillväxten av bakterier och kvalster vilket ger en hälsosam miljö i sovrummet. Deluxe bäddmadrass är handpuskad och kuvertsydd med en stretchspegel samt dekorad med en tjäderlist som går att få i valfri färg.

Läs mer om Deluxe bäddmadrass.


Tillbehör

Komplettera din säng med ben, sänggavel i matchande tyg och detaljer som fickor samt smyckesdetaljer.


Färger

BlackBlack GreyGrey BrownBrown BeigeBeige PurplePurple RedRed Blue denimBlue denim Black denimBlack denim OrangeOrange WhiteWhite Light greenLight green Brown skinn_2Brown skin White skinnWhite skin Red skinnRed skin Black skinnBlack skin

Går att få i fler färger, kontakta oss för mer information.

Utförande

Model No.5

Classic bäddmadrass

Deluxe bäddmadrass

Höjd (cm)

51

10

12

Bredd (cm)

90, 120, 140, 160, 180.

90, 120, 140, 160, 180.

90, 120, 140, 160, 180.

Längd (cm)

200, 210.

200, 210

200, 210

Hårdhet

Soft, Medium, Firm, Extra Firm.

   

Buy button

Ficka inaktivSängmodeller

Model No.1
Model No.2
Model No.3
Model No.4
Model No.5
Model No.6
Model No.7
Nightvision
Classic Oxford


Integritetspolicy
Cookies

Web: NyWeb
Produkter

Bäddmadrasser
Bäddmadrasskydd
Kuddar
Sängar
Sängben
Sängbord
Sänggavlar
Sänglådor
Täcken
Inbed bricka
 
  InBed Sweden

  S:t olovsgatan 66
  731 31 Köping
  0221-45 62 12
  076-234 04 72

 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Copyright 2016 InBed Sweden